COMISIA NAŢIONALĂ A PIEŢEI FINANCIARE REPUBLICA MOLDOVA
    RO EN RU

Resurse umane

Prima | ... | Resurse umane | Stagii

Stagii de practică plătite la Comisia Națională a Pieței Financiare! Aplică acum!

  • 2236

Notă: Termenul-limită pentru aplicarea la programul de stagii de practică plătite la Comisia Națională a Pieței Financiare a fost încheiat. Vă încurajăm să aplicați repetat la sesiunea de toamnă a apelului de participare. Detaliile vor fi publicate pe site-ul autorității.

Comisia Națională a Pieței Financiare lansează un program de stagii plătite pentru studenți, tineri absolvenți, dar și profesioniști care își doresc o schimbare în carieră.

Stagiul constituie o oportunitate de dezvoltare profesională și are ca scop facilitarea cunoașterii specificului activității în domeniul protecției consumatorilor de servicii financiare, al pieței de capital, al educației și incluziunii financiare, prin acumularea unor experiențe practice, menite să dezvolte abilitățile și deprinderile profesionale.

Persoanele interesate sunt invitate să aleagă una din subdiviziunile din cadrul Comisiei Naționale a Pieței Financiare menționate mai jos, în funcție de interes și să depună dosarul de concurs.

  1. Departamentul piața de capital
  2. Departamentul juridic
  3. Direcția supravegherea protecției consumatorilor
  4. Direcția generală comunicare și educație financiară

Stagiul va avea o perioadă de până la 4 luni și urmează să înceapă pe 1 februarie 2024. Bursa lunară va constitui 3000 MDL net.

Termenul limită de depunere a dosarului este de 15 ianuarie 2024.

Dosarul de concurs trebuie să conțină:

  • CV-ul candidatului, cu indicarea subdiviziunii pentru care aplică și o scurtă scrisoare de motivare;
  • copia buletinului de identitate;
  • copiile diplomelor/certificatelor de studii/altor acte de studii obținute sau după caz, documentul care atestă faptul că este înmatriculat la o instituție de învățământ din Republica Moldova sau din străinătate;
  • o declarație pe proprie răspundere, disponibilă în link-ul de mai jos; 
  • alte documente relevante privind activitatea de voluntariat, după caz.
Dosarul de concurs poate fi depus la adresele: office@cnpf.md și/sau natalia.cvasiuc@cnpf.md sau la sediul CNPF, adresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr.77, mun. Chişinău, Serviciul resurse umane și integritate.
 
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY