logo

COMISIA NAŢIONALĂ a PIEŢEI FINANCIARE

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Asigurătorului


https://www.cnpf.md/ro/mesaj-de-felicitare-cu-prilejul-zilei-asiguratorului-6307_93194.html

Consiliul de Administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare, cu prilejul Zilei profesionale a Asigurătorului, adresează sincere felicitări, urări de sănătate și de siguranță financiară tuturor participanților profesioniști ai pieței de asigurări. Având în vedere provocările de anvergură la adresa stabilității și sustenabilității sectorului de asigurări, CNPF îndeamnă participanții pieței la comunicare, cooperare și interacțiune întru conjugarea eforturilor aferente restartării afacerilor în spiritul bunelor practici. În context, vă dorim ingeniozitate, izbândă

Consiliul de Administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare, cu prilejul Zilei profesionale a Asigurătorului, adresează sincere felicitări, urări de sănătate și de siguranță financiară tuturor participanților profesioniști ai pieței de asigurări.

Având în vedere provocările de anvergură la adresa stabilității și sustenabilității sectorului de asigurări, CNPF îndeamnă participanții pieței la comunicare, cooperare și interacțiune întru conjugarea eforturilor aferente restartării afacerilor în spiritul bunelor practici.

În context, vă dorim ingeniozitate, izbândă și împliniri!