logo

COMISIA NAŢIONALĂ a PIEŢEI FINANCIARE

Colectivul CNPF donează 100 mii lei pentru combaterea pandemiei


https://www.cnpf.md/ro/colectivul-cnpf-doneaza-100-mii-lei-pentru-combaterea-pandemiei-6307_93167.html

Angajații Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF), manifestând spirit civic, au decis să contribuie cu un aport financiar în sumă de 100 mii lei pentru susținerea acțiunilor întreprinse de instituțiile statului în combaterea virusului COVID-19. „Este un gest absolut firesc și demn de urmat pentru toată lumea de bună-credință. Astfel, societatea trebuie în mod responsabil și cu demnitate să răspundă unor asemenea provocări de proporții”, a ținut să comenteze președintele

Angajații Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF), manifestând spirit civic, au decis să contribuie cu un aport financiar în sumă de 100 mii lei pentru susținerea acțiunilor întreprinse de instituțiile statului în combaterea virusului COVID-19.

„Este un gest absolut firesc și demn de urmat pentru toată lumea de bună-credință. Astfel, societatea trebuie în mod responsabil și cu demnitate să răspundă unor asemenea provocări de proporții”, a ținut să comenteze președintele CNPF, Valeriu Chițan.

Amintim că în legătură cu starea de urgență declarată (COVID-19), CNPF a recomandat persoanelor juridice și celor fizice conexe la activități  financiare nebancare să organizeze activitățile operaționale preponderent prin utilizarea tehnologiilor informaționale și prin intermediul adreselor electronice și/sau trimiterilor poștale.