COMISIA NAŢIONALĂ a PIEŢEI FINANCIARE REPUBLICA MOLDOVA
   

Noul vicepreședinte al CNPF, Vitalie Lemne, a fost prezentat colectivului de angajați

  • 08.10.2021
  • 324

Noul vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF), Vitalie Lemne, a fost prezentat joi, 7 octombrie, colectivului de angajați, de către vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, și președintele Comisiei parlamentare pentru economie, buget și finanțe, Dumitru Alaiba.

Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, l-a felicitat pe Vitalie Lemne cu ocazia desemnării sale în funcția de vicepreședinte al CNPF și i-a urat mult succes în dezvoltarea pieței financiare nebancare, întru atingerea obiectivelor scontate în beneficiul cetățenilor și consumatorilor de produse financiare nebancare. 

La rândul său, președintele Comisiei parlamentare pentru economie, buget și finanțe, Dumitru Alaiba, a subliniat că Vitalie Lemne este un profesionist, care, grație experienței sale în domeniul bancar și sectorul real al economiei, își va aduce aportul la fortificarea sistemului financiar nebancar.

Vitalie Lemne a mulțumit pentru încrederea acordată și a menționat că împreună cu echipa CNPF va contribui la valorificarea oportunităților de dezvoltare a segmentelor reglementate de autoritatea de supraveghere nebancară.

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY