COMISIA NAŢIONALĂ A PIEŢEI FINANCIARE REPUBLICA MOLDOVA
    RO EN RU

NOUTĂȚI

Prima | NOUTĂȚI | Comunicate

Întrevedere cu reprezentanţii proiectului Acces la Iniţiative de Credit - USAID

  • 30.01.2009
  • 1708

Conducerea Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare a avut o întrevedere cu reprezentanţii proiectului Acces la Iniţiative de Credit, finanţat de Agenţia de Dezvoltare Internaţională a Statelor Unite ale Americii.

În cadrul întîlnii, conducerea C.N.P.F. a adus mulţumiri Dlui Stephen Moody, directorul proiectului şi echipei de experţi pentru colaborarea constructivă şi suportul acordat la perfecţionarea cadrului legislativ naţional în domeniul pieţei financiare nebancare şi în mod special la elaborarea actelor normative subordonate legislaţiei privind piaţa valorilor mobiliare în domeniul emisiunii şi circulaţiei obligaţiunilor corporative.

Conducerea C.N.P.F. a menţionat că implementarea Instrucţiunii privind emisiunea, circulaţia şi stingerea obligaţiunilor corporative elaborată cu suportul proiectului Acces la Iniţiative de Credit va sta la baza eforturilor îndreptate spre dezvoltarea pieţei valorilor mobiliare în conformitate cu cele mai bune practici internaţionale, va facilita apariţia unor noi instrumente financiare şi va contribui la atragerea investiţiilor în economia naţională.

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY