COMISIA NAŢIONALĂ a PIEŢEI FINANCIARE REPUBLICA MOLDOVA
   

În atenția managerilor societăților pe acțiuni

  • 11.08.2020
  • 240

Comisia Națională a Pieței Financiare anunță, în contextul modificărilor operate prin Legea nr. 18/2020 la Legea nr. 1134/1997 privind societățile pe acțiuni (în aplicare din 1 ianuarie 2021), despre lansarea unor sesiuni de întrebări-răspunsuri cu privire la noile reglementări ce vizează activitatea corporativă a societăților pe acțiuni, care, pentru o mai bună percepție și transparență, vor fi examinate în cadrul unor ședințe online, organizate lunar, începând cu luna septembrie și până la sfârșitul anului curent.

Pentru o focusare pe cele mai frecvente neclarități și deficiențe în aplicarea reglementărilor corporative, solicităm persoanelor interesate să expedieze întrebările în scris, din timp, la adresa electronică acorp@cnpf.md.

Pentru informații suplimentare puteți contacta Direcția emitenți din cadrul Departamentului piața de capital la tel. 022-859-471.

Data și ora exactă a ședințelor online, organizate în acest scop, vor fi anunțate suplimentar pe pagina oficială web www.cnpf.md, pagina de Facebook a CNPF și în ziarul Capital Market.

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY