COMISIA NAŢIONALĂ a PIEŢEI FINANCIARE REPUBLICA MOLDOVA
    RO EN RU

Anunț privind inițierea elaborării proiectului Hotărârii Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare referitor la aprobarea Regulamentului privind cerințele față de programul de reasigurare al asigurătorului, regulile de contractare a reasigurărilor și condițiile avizării nivelului reținerii proprii al asigurătorului

  • 18.01.2023
  • 974

În temeiul Legii nr. 92/2022 cu privire la activitatea de asigurare sau de reasigurare, art. 20 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 100/2017 cu privire la actele normative, Comisia Naţională a Pieţei Financiare (CNPF) anunță inițierea elaborării proiectului Hotărârii CNPF cu privire la aprobarea Regulamentului privind cerințele față de programul de reasigurare al asigurătorului, regulile de contractare a reasigurărilor și condițiile avizării nivelului reținerii proprii al asigurătorului.

Inițierea elaborării proiectului prenotat derivă din intenția CNPF de punere în aplicare a cadrului normativ subordonat în concordanță cu prevederile din Legea nr. 92/2022 cu privire la activitatea de asigurare sau de reasigurare, precum și crearea cadrului regulator.

În scopul eficientizării procesului de elaborare a proiectului nominalizat, solicităm prezentarea, în termen de până la data de 30 ianuarie 2023, a propunerilor și recomandărilor pe adresa poștală: Comisia Naţională a Pieţei Financiare, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 77, MD-2012, mun. Chișinău sau, în format electronic pe adresa de e-mail: dan.parfene@cnpf.md, persoanei responsabile dlui Parfene Dan tel. 022 859 489.

Pentru informații adiționale pot fi contactate persoanele responsabile: Tatiana Ciobanu, tel. 022 859 481, e-mail: tatiana.ciobanu@cnpf.md, Stela Iutiș, tel. 022 859 490, e-mail: stela.iutis@cnpf.md.

 

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY