COMISIA NAŢIONALĂ A PIEŢEI FINANCIARE REPUBLICA MOLDOVA
    RO EN RU

NOUTĂȚI

Prima | NOUTĂȚI | Anunţuri

Anunț privind definitivarea proiectului Hotărârii cu privire la modificarea Regulamentului privind gradualizarea sancţiunilor aplicate asigurătorului (reasigurătorului) sau brokerului de asigurare şi/sau reasigurare, aprobat prin Hotărârea Comisiei Naționale a Pieței Financiare nr. 60/5/2013

  • 05.10.2022
  • 1146

Comisia Naţională a Pieţei Financiare (CNPF) anunță că proiectul Hotărârii cu privire la modificarea Regulamentului privind gradualizarea sancţiunilor aplicate asigurătorului (reasigurătorului) sau brokerului de asigurare şi/sau reasigurare, aprobat prin Hotărârea Comisiei Naționale a Pieței Financiare nr. 60/5/2013 a fost definitivat ca urmare a procedurii de avizare primară și consultări publice, în condițiile Legii nr. 100/2017 cu privire la actele normative și Legii nr. 239/2008 privind transparența în procesul decizional.

 

Sinteza obiecțiilor şi propunerilor (recomandărilor) la proiect, este accesibilă pe pagina oficială web a autorității de supraveghere în directoriul „Cadru normativ”, secțiunea „Consultări publice”.

reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY